Wood’s började tillverka luftavfuktare i Kanada redan år 1950. Mer än 65 år och över 400.000 sålda avfuktare senare kan vi det mesta om fukt- och mögelproblem. Wood’s avfuktare är det enklaste, billigaste och mest effektiva sättet att bli av med överflödig fukt och dålig lukt. Med en otrolig hållbarhet är Wood’s luftavfuktare kända för att hålla i många, många år. ... Se merSe mindre

Wood’s började tillverka luftavfuktare i Kanada redan år 1950. Mer än 65 år och över 400.000 sålda avfuktare senare kan vi det mesta om fukt- och mögelproblem. Wood’s avfuktare är det enklaste, billigaste och mest effektiva sättet att bli av med överflödig fukt och dålig lukt. Med en otrolig hållbarhet är Wood’s luftavfuktare kända för att hålla i många, många år.

Här kommer veckans tips. Vad sägs exempelvis om orkidé 2 stängslat för endast 59:-.

För er som inte vill bära hem flaskor med bubbelvatten så vill vi tipsa om Sodastream, perfekta verktyget för att göra egna bubblor hemma.
... Se merSe mindre

Här kommer veckans tips. Vad sägs exempelvis om orkidé 2 stängslat för endast 59:-.För er som inte vill bära hem flaskor med bubbelvatten så vill vi tipsa om Sodastream, perfekta verktyget för att göra egna bubblor hemma.

Med mörkare och kallare tider så har vi lösningen med lampor från välkända Konstsmide och för att hålla värmen uppe erbjuder vi terassvärmare till riktigt bra priser.

Så varmt välkommen in till oss på Jordnära!
... Se merSe mindre

Med mörkare och kallare tider så har vi lösningen med lampor från välkända Konstsmide och för att hålla värmen uppe erbjuder vi terassvärmare till riktigt bra priser.Så varmt välkommen in till oss på Jordnära!

I varuhuset finns mängder av prylar så här kan man gå i timmar. Vad sägs om vaxduk som finns att välja med flera olika motiv, exempelvis jul. 🎄 ... Se merSe mindre

I varuhuset finns mängder av prylar så här kan man gå i timmar. Vad sägs om vaxduk som finns att välja med flera olika motiv, exempelvis jul. 🎄

Du vet väl om att vi har stor sortering av mattor till riktigt bra priser. 😁 ... Se merSe mindre

Du vet väl om att vi har stor sortering av mattor till riktigt bra priser. 😁