Åkgräsklippare från välkända tillverkare så som Jonsered, Stiga samt MTD.

Jonsered Trädgårdstraktor LT 2313
Pris: 16.800:- (18.900:-)
Effektiv trädgårdstraktor med sidoutkast. Manuell växellåda med sex växlar framåt och en bakåt. Brett insteg, ställbart säte och lättåtkomliga reglage för bekväm användning. Klippaggregat med anslutning för vattenslang för enkel rengöring. Uppsamlare och mulchplatta finns som tillbehör.
Jonsered Trädgårdstraktor LT 2313 A
Pris: 20.000:- (21.900:-)
Effektiv trädgårdstraktor med sidoutkast. Den automatiska transmissionen ger dig steglöst justerbar körhastighet med hjälp av en spak, för bättre rytm i din körning. Bekväm att använda tack vare brett instegschassi, ställbart säte och lättåtkomliga reglage. Vattenslangkoppling på klippaggregatet för enkel rengöring. Uppsamlare och mulching-kit finns som tillbehör.
Jonsered Frontriders FR 2312 M
Pris: 21.600:- (23.500:-)
Kompakt Frontrider för effektiv och enkel gräsklippning i något mindre villaträdgårdar. Det frontmonterade klippaggregatet ger optimal åtkomlighet och översikt över arbetsområdet. Förstklassig manövrerbarhet på trånga och snäva ytor tack vare den kompakta utformningen och den avancerade bakvagnsstyrningen. Bakhjulsdrift för optimal dragkraft och manuell växellåda med fem växlar framåt och en bakåt. Klippaggregatet med mulching kan växlas till bakutkastläge för extra mångsidighet. Snöblad som tillbehör för vinterbruk.
Jonsered Frontriders FR 2312 MA
Pris: 30.500:- (33.200:-)
ompakt Frontrider för effektiv och enkel gräsklippning i något mindre villaträdgårdar. Det frontmonterade klippaggregatet ger optimal åtkomlighet och översikt över arbetsområdet. Förstklassig manövrerbarhet på trånga och snäva ytor tack vare den kompakta utformningen och den avancerade bakvagnsstyrningen. Bakhjulsdrift för optimal dragkraft och automatisk transmission för extra bekväm drift. Klippaggregatet med mulching kan växlas till bakutkastläge för extra mångsidighet. Snöblad som tillbehör för vinterbruk.
Jonsered Frontriders FR 2216 MA 4x4
Pris: Beställningsvara, kontakta butiken för pris.
En mångsidig Frontrider med ett robust klippaggregat med möjlighet till både mulching och bakutkast. Den avancerade bakvagnsstyrningen ger exceptionell manövrerbarhet och snäv svängradie. Utrustad med 4×4-transmission som säkerställer dragkraft på ojämna och hala ytor och sluttningar. Frontmonterat klippaggregat för att det ska vara lätt att komma åt under buskar och i hörn med perfekt kontroll från förarplatsen. 2-i-1 aggregatet kan även fällas upp i serviceläge för enkel rengöring och servicearbete.
Jonsered Frontriders FR 2318 FA 4x4
Pris: Beställningsvara, kontakta butiken för pris.
Kraftfull och mångsidig Frontrider för året runt-användning på stora gräsmattor. Utrustad med 4×4-transmission för överlägsen dragkraft. Bakvagnsstyrning och servostyrningen ger överlägsen styrförmåga och enkel drift. Strålkastarna gör det möjligt att arbeta längre arbetspass och timmätaren med servicevakt förlänger produktens livslängd. Tillbehörsramen gör det lätt att växla mellan många olika tillbehör, som exempelvis borste och snöplog. Det frontmonterade klippaggregatet ger utmärkt överblick över klippområdet. 2 i 1-klippaggregat på antingen 103 eller 112 cm kan användas. 2-i-1 aggregatet kan även fällas upp i serviceläge för enkel rengöring och servicearbete.
Jonsered Frontriders FR 2318 FA
Pris: Beställningsvara, kontakta butiken för pris.
Kraftfull och mångsidig Frontrider för året runt-användning på stora gräsmattor. Bakvagnsstyrning ger överlägsen styrförmåga. Strålkastarna gör det möjligt att arbeta längre arbetspass och timmätaren med servicevakt förlänger produktens livslängd. Tillbehörsramen gör det lätt att växla mellan många olika tillbehör, som exempelvis borste och snöplog. Det frontmonterade klippaggregatet ger utmärkt överblick över klippområdet. 2 i 1-klippaggregat på antingen 103 eller 112 cm kan användas. 2-i-1 aggregatet kan även fällas upp i serviceläge för enkel rengöring och servicearbete.
Jonsered Frontriders FR 2213 MA
Pris: Beställningsvara, kontakta butiken för pris.
En effektiv Frontrider med ett robust klippaggregat med möjlighet till både mulching och bakutkast. Lämplig för stora ytor med mycket träd och buskar. Den avancerade bakvagnsstyrningen ger exceptionell manövrerbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission ger komfortabel körning. Tack vare det frontmonterade klippaggregatet får man optimal åtkomst under buskar och i hörn och perfekt kontroll från förarplatsen.
Jonsered Frontriders FR 2318 FA2
Pris: Beställningsvara, kontakta butiken för pris.
En mångsidig Frontrider med ett robust klippaggregat med möjlighet till både mulching och bakutkast. Den avancerade bakvagnsstyrningen ger exceptionell manövrerbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission för bekväm drift och frontmonterat klippaggregat för att lätt nå under buskar och i hörn med perfekt kontroll från förarplatsen. 2-i-1 aggregatet kan även fällas upp i serviceläge för enkel rengöring och servicearbete.
Jonsered Frontriders FR 2216MA
Pris: Beställningsvara, kontakta butiken för pris.
En mångsidig Frontrider med ett robust klippaggregat med möjlighet till både mulching och bakutkast. Den avancerade bakvagnsstyrningen ger exceptionell manövrerbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission för bekväm drift och frontmonterat klippaggregat för att lätt nå under buskar och i hörn med perfekt kontroll från förarplatsen. 2-i-1 aggregatet kan även fällas upp i serviceläge för enkel rengöring och servicearbete.
Jonsered Trädgårdstraktor LT 2312CA
Pris: Beställningsvara, kontakta butiken för pris.
Effektiv och kompakt trädgårdstraktor med integrerad uppsamlare samt praktisk design med bra ergonomi. Lätt att köra tack vare kompakt format och pedal-manövrerad automatisk transmission och samlade reglage. Utmärkt klipp- och uppsamlingsresultat, tack vare enkelknivs klippaggregat och stor uppsamlare . Vattenslangkoppling på klippaggregatet för enkel rengöring. Klippaggregatet kan förses med mulchingplugg.
Jonsered Trädgårdstraktor LT 2317CMA
Pris: Beställningsvara, kontakta butiken för pris.
Effektiv och bekväm trädgårdstraktor med integrerad uppsamlare som lätt kan tömmas från förarplatsen. Den automatiska transmissionen ger dig steglöst justerbar körhastighet med hjälp av en spak, för bättre rytm i din körning. Maskinen är också utrustad med en robust gjuten framaxel, för optimal balans och stabilitet. Klippaggregat har anslutning för vattenslang för enkel rengöring. Uppsamlare och mulchingplugg medföljer som standard, medan bakutkast finns som tillbehör.
Jonsered Trädgårdstraktor LT 2320A2
Pris: Beställningsvara, kontakta butiken för pris.
Kraftfull trädgårdstraktor med sidoutkast. Utrustad med stark tvåcylindrig motor och effektivt klippaggregat. Den pedalstyrda automatiska transmissionen ger steglös reglering av körhastigheten för bättre rytm i klippningen. Brett instegschassi, ställbart säte och lättåtkomliga reglage för bekväm körning. Klippaggregatet har anslutning för vattenslang för enkel rengöring. Uppsamlare och mulchingsats finns som tillbehör.
Åkgräsklippare MTD Beige Line DL96T
Pris:
Trädgårdstraktor från MTD med 96 cm klippbredd.
MTD Beige Line DL96T har en liten svängradie på endast 46cm vilket gör den lätt att manövrera. MTD har ett pantenterat drivsystem (Transmatic) som är steglöst.
Enkelt och smidigt!
Åkgräsklippare MTD Beige Line DL96H
Pris:
MTD Beige Line DL96H är en trädgårdstraktor från MTD med en arbetsbredd på 96 cm. Den har en svängradie på 46 cm vilket gör den enkel att manövrera.
Åkgräsklipparen är utrustad med bekväm hydrostatisk drivning med handreglage som reglerar både hastighet och körriktningen som samma reglage.

Kolgrillar

Stiga Park 120
Pris: Beställningsvara, kontakta butiken för pris.
Park 120 är en smidig modell medc riktigt bra framkomlighet tack vare bakhjulsdrift och midjestyrning. Ett prisvärt val för den mindre trädgården och för året runt bruk. Klipp gräs på sommaren, borsta gräs och grus på våren och hösten, och röj snö på vintern. Du manövrerar smidigt och med bra överblick, både uppför slänter och runt träd och buskar. Utrustad med en Stigamotor och kompletteras med ett 85 cm klippagregat med Multiclipfunktion för perfekt klippresultat.
Stiga Park 220
Pris: 27.649:- (29.900:-)
Park 220 är en smidig modell med riktigt bra framkomlighet tack vare bakhjulsdrift och midjestyrning. Ett prisvärt val för den mindre trädgården och för året runt bruk. Klipp gräs på sommaren, borsta gräs och grus på våren och hösten, och röj snö på vintern. Du manövrerar smidigt och med bra överblick, både uppför slänter och runt träd och buskar. Elektrisk klipphöjdsinställniing, Briggs & Strattonmotor och combiaggregat finns i spannet 85-95 cm.
Stiga Tornado 2098
Pris: 14.200:- (15.900:-)
En kompakt, mångsidig traktor som är enkel att använda. Tornado 2098 erbjuder den perfekta lösningen för de som inte vill samla upp gräsklippet. Sidoutkast när gräset inte klipps regelbundet. Multiclipfunktion där gräset klipps mer regelbundet. Den drivs av en encylindrig 414 cc Stigamotor med växellåda, fem växlar framåt och 1 bakåt. Den är utrustad med ett 98 cm, 2-knivs klippaggregat med 7 klipphöjder, antiskalhjul och en elektromagnetisk inkoppling av knivarna. Ratten har extra mjukt grepp och komfortsits för extra hög förarkomfort. Batteriladdare, stötfångare och Mulchingkit ingår.
Åkgräsklippare Mastercut 92-155
Pris: 16.999:- (22.995:-)
Mastercut 92-155 har en motor från Britts & Stratton som ger en bra prestanda.
Åkgräsklipparen är utrustad med ett bakutkast. Gräsuppsamlaren har en volym på 240 liter.
Klippbredden är 92cm.
Åkgräsklippare Mastercut 96
Pris: 10.995:- (12.995:-)
Mastercut 96 drivs av en pålitlig motor från Briggs & Stratton som ger en jämn, tyst och effektiv prestanda.
Klippbredden är 96cm.
Åkgräsklippare MasterCut 60L
Pris: 8.900:- (9.995:-)
Mastercut 60L är idealisk för små ytor som kräver snabb styrning.
Den är kompakt och liten och har en klippbredd på 60cm.
Motorn är den kraftfulla Briggs & Stratton.
Åkgräsklipparen har en spak för inställning av klipphöjden.